Draka Communications

Mojo keramiek ontwerpt en plaatst industriële ovens voor de meest uiteenlopende processen. Daarnaast bouwen wij keramiek en glasovens op maat. Wij verzorgen voor u het volledige traject van ontwerp en fabricage tot en met installatie, onderhoud, kalibratie en service. Onderstaande foto is een impressie van de speciaal oven voor Draka Communications Frankrijk. De oven moet aansluiten bij het Draka logistiek systeem en zal worden geladen met zware staven kwartsglas.

 

Draka vooraanz

 

Draka oven tijdens productie. Oven verhitting door middel van SIC “Globars of Hotrods”. Onder de oven een elektrisch hefsysteem voor ondersteuning van assen van kwartsglas.
Bij ovenbouw is ieder project bijzonder omdat niet één opdrachtgever dezelfde wensen heeft. Wij zijn flexibel, klantgericht, en kunnen snel inspelen op vragen uit de markt. We realiseerden projecten voor o.a. de firma’s Diemma, Emitec, Kleinjan dieseltechniek, Diesel Büchli, ITMS-Klebo, ACP Lelystad en fabricage van diverse ovens voor warmtebehandelingen. Als u speciale wensen heeft, dan denken wij graag met u mee om tot een goede oplossing te komen.

Steeds vaker maken we voor de verwarming van onze ovens gebruik van gesinterd Kanthal SIC “Globars of Hot Rods” in plaats van spiralen.

 

Silicon_Carbide_Rod_339Silicium Carbide “Globars, Hot Rods”. Silicon Carbide Rod 339

Geschikt voor temperaturen tot 1600°C
Energiezuinig
Lange levensduur en dus onderhoudsvriendelijk
Hoge temperatuur nauwkeurigheid
Vormvast bij hoge temperaturen
Toepasbaar in agressieve omgeving
Niet corrosief, waardoor schoon
Eenvoudige montage tijdens vol- proces
Onze Primus ovens en grote KVK ovens zijn bijzonder geschikt voor het regenereren van CWF, CRT en DPX roetfilter systemen zoals die gebruikt worden bij diesel emissie management.