Distributeur en totaalleverancier in Europa 

Levering tot de voordeur

Laagste prijs garantie

Service

Storing

Valt uw oven in storing of werkt deze niet zoals zou  moeten? MOJO KERAMIEK heeft ervaring met vele soorten en merken ovens en kan u helpen uw oven weer in top conditie te krijgen.

 

Onderhoud

Om zo lang mogelijk veilig en met plezier gebruik te maken van uw oven adviseert MOJO KERAMIEK om ovens minimaal jaarlijks te laten onderhouden. Met periodiek onderhoud kunt u grotere problemen voor zijn, en voorkomt u stilstand op het moment dat u uw oven juist hard nodig heeft.

Ook wanneer u de oven weinig gebruikt is het belangrijk om periodiek onderhoud te laten uitvoeren om vastzittende onderdelen of dure reparaties in de toekomst te voorkomen.

 

Keuring

Bij brand of een ongeval zal de verzekering altijd eerst kijken of er apparatuur bij betrokken is die onveilig of ondeugdelijk is. Door uw oven jaarlijks te laten keuren bent u er van verzekerd dat uw oven op het moment van keuren veilig in gebruik is en in topconditie verkeerd.

Bij goedkeuring wordt uw oven voorzien van een keuringssticker met datum. Een keuring heeft doorgaans een geldigheid van 1 jaar.

Bij afkeur worden in overleg de geconstateerde gebreken gerepareerd, waarna de oven alsnog de keuringssticker zal ontvangen.