Distributeur en totaalleverancier in Europa 

Levering tot de voordeur

Laagste prijs garantie

Over Mojo

Mojo Keramiek uw ovenspecialist.

Distributeur en totaalleverancier voor Nederland, Belgie en Europa

Mojo keramiek wil dat u blij wordt van uw aankoop. Wij zorgen er voor dat u de juiste productkeuze kunt maken door de uitgebreide informatie op onze website of persoonlijk advies.

Naast ovenbouwer zijn wij ook keramist. Heeft u praktische vragen? Bel ons gerust wij helpen u met plezier! Niet alleen nu maar ook later!

Distributeur

  • Mojo keramiek is producent van MOJO-KMK-ENERGYLINEWe zijn exclusief vertegenwoordiger van PRIMUS, KITTEC BENELUX, VEKA, UHLIG, EFCO, TSM en SHIMPO.
  • Wij bouwen onze eigen energiezuinige Mojo-KMK-ENERGYLINE met 5- lagen isolatie van 16,5 cm dikte in de modellen vanaf 10 tot 1000 liter. Daarnaast kunnen we de KMK-ENERGYLINE voor u op maat bouwen. Onze technische dienst staat altijd voor u klaar!
  • Wij bieden ook maatwerk voor scholen en instellingen.

Ovenbouw

  • Mojo keramiek ontwerpt en plaatst industriële ovens voor de meest uiteenlopende processen. Wij zijn praktische mensen en verzorgen voor u het volledige traject van ontwerp en fabricage tot en met installatie, onderhoud, kalibratie en service. Kortom ovenbouw zonder pretentie.

Leveren uit voorraad

  • Mojo keramiek levert ovens uit voorraad en wil daarbij de scherpst geprijsde leverancier van Europa zijn, zonder dat dit ten koste mag gaan van kwaliteit en service.

Kennis

  • Dat we verstand van ovens hebben, mag duidelijk zijn. Daarnaast zijn we ook keramist en helpen u graag als er vragen zijn op het gebied van het maken van keramiek.

Service

Mojo keramiek heeft een eigen servicedienst.

Bankgegevens:

Ten name van: Mojo keramiek B.V.
Plaats: Tiel
Buitenland BIC nr: RABONL2U
IBAN nr: NL20 RABO 0368 6251 09
KVK: 73919160
BTW nr: NL859709905B01