Distributeur en totaalleverancier in Europa 

Levering tot de voordeur

Laagste prijs garantie

Algemeen

Bij “Productinformatie” boven in beeld vindt u de downloads voor al onze producten.

De aanschaf van een nieuwe glasoven of keramiekoven moet een feestje zijn. Een oven is een duur apparaat.
Wij helpen u op een zo objectief mogelijke wijze te bepalen welke oven het beste bij u past. Na de aanschaf eindigt voor ons niet het contact met u. Bent u nu beginner of gevorderd, wij vinden het altijd fijn om u van advies te voorzien tijdens uw ontdekkingstocht.

De informatie is over het algemeen van toepassing op iedere glasoven of kleioven, onafhankelijk of u de oven bij Mojo keramiek koopt of bij een andere leverancier.

We proberen in deze rubriek alle vragen die betrekking hebben op de aanschaf van een oven aan de orde te laten komen, waardoor u in staat zult zijn om de juiste oven te kiezen.

Aanvullend vindt u in deze rubriek een hoeveelheid nuttige informatie die van pas kan komen tijdens het gebruik van uw oven. In het forum van de klei en op het grote glasforum, kunt u een waardevolle schat van informatie vinden oven o.a. stoken en ovens

We zullen deze rubriek voortdurend optimaliseren.

Indien u denkt aan deze rubriek een zinvolle bijdrage te kunnen leveren, laat u het ons dan alstublieft weten. Als u vragen heeft, en u stuurt ons een mailtje, dan zullen wij deze met plezier voor u beantwoorden.

Veiligheid

Zorg er voor dat u bij uw oven gaat kijken als hij op top temperatuur komt. Al onze ovenregelaars hebben een soort eierwekker zodat u zelf kunt instellen wanneer u het programma laat starten.

POTTERY TERMS! Vertaling van alle termen die worden gebruikt in de keramiek.