Distributeur en totaalleverancier in Europa 

Levering tot de voordeur

Laagste prijs garantie

Waarom zelf een oven?

Het is natuurlijk de droom van iedere hobbyist of pottenbakker of glaskunstenaar om een eigen oven te bezitten.

Als het glas of kleivirus u besmet heeft, is het een drama om na vele uren minutieus aan een mooi werkstuk gewerkt te hebben, dat dit beschadigt tijdens het vervoer. Iedere handeling die u met een leerhard produkt moet maken geeft het risico op stoten. Het vervoer van glas is zeer lastig. Om een pot te stoken zijn vaak minimaal 2 ritjes met de auto nodig, met alle risico van dien. Als u serieus met uw hobby aan de slag wilt is een eigen oven een must.

Gebruikte ovens

Goede gebruikte ovens zijn zeer schaars te bemachtigen. Ze vinden vaak op de hobbyclub al snel een nieuwe eigenaar. Mede hierdoor zijn ovens zeer waardevast. Omdat de ovens steeds energiezuiniger worden, en de regelapparatuur steeds nauwkeuriger en makkelijker te bedienen wordt, is een gebruikte oven niet altijd de beste keus.

Oven van Mojo keramiek

Als startend pottenbakker is het best lastig om je eerste producten goed te stoken. Immers, je hebt je ziel en zaligheid in je eerste objecten gestoken en bent daar best trots op. Als u bij Mojo keramiek uw oven koopt, kunt u altijd rekenen op goede technische ondersteuning als het gaat over het maken van keramiek of het stoken van uw oven. Wij helpen u graag.